• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koffie (4)

Merken
Simon Lévelt Koffie Snelfiltermaling Forte 250 gram
4,19
Simon Lévelt Koffie Snelfiltermaling Dolce 250 gram
4,89
Simon Lévelt Koffie Snelfiltermaling Senza Decaf 250 gram
5,29
Simon Lévelt Koffie Snelfiltermaling Ethiopië 250 gram
5,19
Toon 1 - 4 van 4

Koffie

Veel mensen beginnen de dag met een kopje koffie om wakker te worden. Maar is koffie drinken eigenlijk wel goed voor je? 

De meeste mensen denken dat koffie eigenlijk niet zo goed voor je is, maar koffie past prima in een gezond eetpatroon volgens de Schijf van Vijf. Een zwarte koffie zonder suiker is dan wel het beste.

Door het drinken van koffie krijg je extra vocht binnen, en elke dag heb je natuurlijk vocht nodig. Het drinken van koffie verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Door de cafeïne die in de koffie zit wordt je alerter, je vermoeidheid neemt af, je krijgt meer motivatie en je geheugen wordt beter.

Wel is het belangrijk dat je niet te veel koffie drinkt. Door het binnenkrijgen van weer te veel cafeïne wordt je prikkelbaarder. Ook zit er in koffie acrylamide. In een kopje koffie zit niet zo veel acrylamide maar in een grotere hoeveelheid kan acrylamide schadelijk zijn.  

Merken

We hebben verschillende merken met koffie. De merken die we verkopen zijn:

Bestellen bij Bioplusmarkt.nl

Het plaatsen van een bestelling bij ons heeft verschillende voordelen. Alle producten die we verkopen zijn biologisch en we hebben ook nog eens het grootste assortiment aan biologische producten van Nederland. Zo kan je dus veel van je biologische boodschappen makkelijk vanaf thuis bestellen. Ook worden je producten snel geleverd. Voor 16:00 uur bestelt is de volgende werkdag al in huis. En vanaf 50 euro wordt je bestelling ook nog eens gratis thuis bezorgd. Ook kan je je bestelling ook altijd bij ons komen ophalen in Leiderdorp. Probeer het dus snel!

Lees meer