• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Thee accessoires (4)

Merken
t-sac Theefilters no. 1
2,99
t-sac Theefilters no. 2
2,99
t-sac Thee-ei Lepelklem
2,99
t-sac Thee-ei Zeeftang
3,49
Toon 1 - 4 van 4

Thee accessoires

Losse thee wordt steeds vaker gedronken, maar om dat te kunnen drinken heb je natuurlijk accessoires nodig. En die verkopen wij natuurlijk ook!

Je kan voor het zetten van losse thee eigenlijk uit twee verschillende keuzes kiezen. Je hebt theezakjes die je na gebruik weggooit, maar je hebt ook die je door het af te spoelen meerder keren kan gebruiken. De tweede optie is dus beter voor het milieu maar het is maar wat je zelf prettig vindt.

Merken

We hebben maar één merk met thee accessoires, maar dat merk verkoopt wel allebei de opties. Het merk dat we verkopen is:

Bestellen bij Bioplusmarkt.nl

Naast thee accessoires verkopen we natuurlijk ook losse thee en samen kan je dus een heerlijk kopje thee ermee zetten. We verkopen daarnaast natuurlijk nog veel meer producten, en alle producten zijn biologisch. Ook hebben we het grootste assortiment aan biologische producten van Nederland. De levering van je bestelling gaat snel. Als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst wordt het de volgende dag al bij je thuis bezorgd en vanaf een bestelling van 50 euro wordt het ook nog eens gratis thuis bezorgd. Je kan je bestelling ook altijd bij ons op komen halen in Leiderdorp. Zo kan je nog sneller van al je producten gaan genieten. 

Lees meer