• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vers brood (1)

Merken
Yam Desem Haverbrood Biologisch
4,29
Toon 1 - 1 van 1

Vers brood

Wat is nou lekkerder bij het ontbijt of de lunch dan vers brood? Al het brood dat wij verkopen is natuurlijk biologisch wat weer een fijn pluspuntje is. We hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten vers brood. 

Brood is voor de meeste mensen belangrijk in het dieet. Brood is namelijk een bron van koolhydraten en jodium. Volkoren- en bruinbrood is het gezondst voor je. Volkorenbrood bevat de meeste vezels, vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft. Witbrood daarentegen bevat niet zoveel vezels en voedingsstoffen en dus kan je, ondanks dat witbrood heel erg lekker is, het beter vervangen voor volkoren- of bruinbrood. 

Zonnemaire

Bijna al het versbrood dat we verkopen is van zonnemaire. Zonnemaire is ambachtelijk biologisch brood met karakter! Omdat we zoveel soorten versbrood verkopen is er voor iedereen wel wat wils. 

Het fijne aan versbrood bij ons bestellen is dat je niet naar de supermarkt hoeft. Dat is een heerlijke luxe en op deze manier heb je dus altijd brood in huis zonder dat je naar de supermarkt hoeft. 

Andere lunch of ontbijtproducten

Naast versbrood hebben we nog andere producten waarmee je kan ontbijten, een aantal zijn:

Voordelen van bestellen bij Bioplusmarkt.nl

Het bestellen van versbrood en andere biologische producten bij Bioplusmarkt.nl heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • bestelling voor 16:00 uur geplaatst is morgen in huis!
  • bestelling boven de 50 euro wordt gratis bezorgd
  • alle producten op de site zijn biologisch
  • we hebben het grootste assortiment van Nederland
Lees meer