• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Noten en Zuidvruchten (22)

Merken
Nice&Nuts Energy Mix Superfoods 1000 gram
16,75
Horizon Pompoenpitten Biologisch
2,51
Horizon Krenten
3,19
Horizon Blauwmaanzaad Biologisch
1,90
Horizon Lijnzaad Biologisch
1,45
Horizon Dadels
2,75
Horizon Vijgen
3,98
Horizon Gemengde Noten Biologisch
5,19
Horizon Cashewnoten Biologisch
3,79
Horizon Amandelen Biologisch
3,79
Horizon Zonnebloempitten Biologisch
1,76
Horizon Sesamzaad Biologisch
2,29
Horizon Mango Gedroogd
3,49
Horizon Pruimen
5,39
Horizon Abrikozen
4,20
Horizon Rozijnen 1000g
6,99
Horizon Rozijnen 500g
3,99
Horizon Walnoten
3,45
TerraSana Raw Pompoenpitten Ongeroosterd
7,99
Horizon Paranoten
2,89
Horizon Amandelschaafsel
1,99
Toon 1 - 22 van 22

Noten en Zuidvruchten

Veel mensen eten tegenwoordig noten en zuidvruchten omdat het gezond en dus goed voor je is. Maar is het wel zo gezond voor je? En wat zijn de voordelen dan?

Uit onderzoek blijkt dat het eten van noten en zuidvruchten ervoor zorgt dat je een lager risico hebt op hart- en vaatziekten, overgewicht en diabetes. In noten zitten veel voedingsstoffen zoals ijzer, vitamine E en B-vitamines. Ook heeft het eten van noten een cholesterolverlagende werking. 

Wel is het belangrijk dat je noten en zuidvruchten met mate eet. In noten zitten namelijk wel veel calorieën. Ook krijg je met gezouten noten snel te veel zout binnen. Je kan dus beter ongezouten noten eten. 

Het eten van noten en zuidvruchten is dus goed voor je gezondheid zolang je het maar met mate doet.

Verschillende noten en zuidvruchten

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten noten en zuidvruchten. Omdat er zo veel verschillende soorten zijn proberen wij een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden. Een aantal noten en zuidvruchten die we hebben zijn:

Merken

Omdat we dus een zo groot mogelijk assortiment met biologische producten willen aanbieden hebben we verschillende merken met noten en zuidvruchten. De merken zijn:

Bestellen bij Bioplusmarkt.nl

Het bestellen van producten op Bioplusmarkt.nl is eenvoudig en heeft verschillende voordelen. Alle producten die we op onze site verkopen zijn biologisch en we hebben ook nog eens het grootste assortiment aan biologische producten van Nederland. Je kan dus hartstikke veel van je boodschappen gewoon lekker vanuit huis bestellen en laten bezorgen. Een bestelling vanaf 50 euro wordt namelijk al gratis thuis bezorgd en als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst wordt het de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Zo kan je dus snel van al je lekkere producten gaan genieten. Het bestellen van al je biologische producten bij ons is het dus zeker waard. 

Lees meer