• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Peulvruchten (1)

Merken
Amaizin Zwarte Bonen
1,15
Toon 1 - 1 van 1

Peulvruchten

De meeste mensen hebben wel eens van peulvruchten gehoord. Maar wat zijn het eigenlijk? En waar wordt het vooral voor gebruikt?

Een peulvrucht is een eiwitrijke vrucht die bestaat uit een vruchtblad. Als de vrucht rijp is gaat hij open aan beide kanten. Er zijn zowel eenzadige als meerzadige peuelvruchten, maar de bekendste zijn meerzadige. 

Peulen vallen onder de vlinderbloemenfamilie. Alle planten van de vlinderbloemenfamilie hebben peulen en buiten deze familie zijn er geen soorten die peulen hebben. 

De peulvruchten die wij verkopen kan je allemaal gebruiken om heerlijke gerechten mee te maken. Een aantal die we hebben zijn:

Merken

We verkopen twee merken met peulvruchten. Die merken zijn:

Bestellen bij Bioplusmarkt.nl

Een bestelling plaatsen bij Bioplusmarkt.nl is simpel en eenvoudig. Als je een bestelling vanaf 50 euro plaatst wordt het gratis thuis bezorgd en als je je bestelling ook nog eens voor 16:00 uur plaatst wordt het de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Ook zijn alle producten die we verkopen biologisch en hebben we het grootste assortiment aan biologische producten van Nederland. Bestellen bij Bioplusmarkt.nl is dus zeker het proberen waard. 

Lees meer