• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kookroom (1)

Merken
Lima Cuisine Rijst Biologisch
1,25
Toon 1 - 1 van 1

Kookroom

Je kan kookroom voor verschillende dingen gebruiken. Kookroom is een goede basis voor warme sauzen, soepen en hartige taart. Door kookroom wordt de saus ietsje dikker en daardoor dus ook lekkerder. 

We hebben een plantaardige kookroom die op basis van rijst is. Deze kookroom kan je ook gewoon gebruiken om mee te koken of te bakken. 

Merken

Het merk met plantaardige kookroom dat we verkopen is Lima. Lima is een merk dat het belangrijk vindt het belangrijk dat mensen met verschillende levensnormen toch gewoon samen in harmonie kunnen leven. Mensen zijn dan dus in harmonie met zichzelf, met anderen en hun omgeving.

Waarom bestellen bij Bioplusmarkt.nl?

Naast kookroom hebben we nog veel meer andere biologische producten. Wist je dat alle producten die we op onze site verkopen biologisch zijn? We hebben zelfs het grootste assortiment van Nederland aan biologische producten. Ook wordt je bestelling als je bij ons besteld snel geleverd. Als je voor 16:00 uur bestelt wordt het de volgende werkdag al bij je thuis bezorgd. En als je bestelling een bestelbedrag heeft van 50 euro of meer wordt het ook nog eens gratis thuis bezorgd. 

Lees meer