• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mediterrane keuken (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Mediterrane keuken

Mediterrane keuken heeft heel veel verschillende gerechten. De mediterrane keuken is de keuken van het middellandse zeegebied. Het bestaat onder andere uit de Marokkaanse, Spaanse, Italiaanse en Griekse keuken en nog veel meer. 

Er worden in de mediterrane keuken verschillende ingrediënten gebruikt. Groenten zoals aubergines, courgettes en uisoorten, worsten, kazen, pasta, vis, garnalen en andere schaaldieren. De mediterrane keuken is een van de gezondste keukens omdat het onder andere hart- en vaatziekten voorkomt. Dat komt door de producten die gebruikt worden en door het gebruik van verse producten van hoge kwaliteit. 

Aanbod 

We hebben een aantal ingrediënten die we verkopen die uit de mediterrane keuken komen. We hebben vooral verschillende manieren tomaten die perfect zijn voor in de pasta, maar ook lekker kunnen zijn in een salade. Een aantal producten die we hebben zijn:

Merken

We verkopen maar één merk met producten uit de mediterrane keuken. Dat merk is La Bio Idea. La Bio Idea heeft allemaal biologische producten van hoge kwaliteit die geproduceerd worden op Sicilië en Italië, bedrijven hebben daar vakmanschap en traditie hoog in het vaandel staan. 

Bestellen bij Bioplusmarkt.nl

Een bestelling plaatsen bij bioplusmarkt.nl is eenvoudig en gaat snel. Als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst wordt het de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Ook wordt het gratis thuis bezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro. Je kan je bestelling ook altijd bij ons komen ophalen in Leiderdorp. Zo kan je dus extra snel van al je biologische producten gaan genieten. Een ander pluspuntje is dat alle producten die we verkopen biologisch zijn en we hebben ook nog eens het grootste assortiment aan biologische producten van Nederland. Bij Bioplusmarkt.nl bestellen heeft dus een aantal voordelen en is zeker het proberen waard!

Lees meer