• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oliën en vetten (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Oliën en vetten

Je kan olie voor verschillende dingen gebruiken. We verkopen vooral olijfolie en ook dat kan je voor heel veel verschillende dingen gebruiken. Maar waarvoor? En is olijfolie eigenlijk wel gezond? En hoe wordt het gemaakt?

Olijfolie bevat verzadigde vetten. Deze vetten heb je nodig en is goed voor de gezondheid. Ook heeft olijfolie een groot gehalte aan vitamine E. Ook staat olijfolie in de schijf van vijf. Olijfolie wordt gemaakt door het persen van olijven.

Olijfolie kan je dus voor verschillende dingen gebruiken. Je kan bakken en braden in olijfolie. Ook kan je olijfolie gebruiken in salades, pasta, koude sauzen, vinaigrette en tapenades. Vroeger werd olijfolie zelfs ook als brandstof gebruikt. 

Merken

We hebben maar één merk met oliën en vetten. Dat merk is La Bio Idea

Bestellen bij Bioplusmarkt.nl

Bij Bioplusmarkt.nl hebben we het grootste assortiment aan biologische producten van Nederland en alle producten die we verkopen zijn ook biologisch. Je kan dus voor heel veel van je boodschappen bij ons terecht. Ook wordt je bestelling snel geleverd. Als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst wordt het de volgende werkdag al bij je thuis bezorgd. Een bestelling vanaf 50 euro wordt ook nog eens gratis thuis bezorgd. Bestellen bij ons is het dus zeker waard!

Lees meer