• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons


Bioplusmarkt.nl is ontstaan vanuit de Zaailing, een natuurwinkel in Leiden.

De Zaailing werd in 1978 gestart door Bep en Aad van Ginkel en is nog steeds een familiebedrijf. Deze biologische winkel was een van de eerste in haar soort en is uitgegroeid tot een begrip in Leiden en omstreken.

Waarom biologisch?

Producten met een biologisch keurmerk moeten voldoen aan strenge wettelijke eisen. Zo mogen er bij de productie geen chemische middelen, pesticiden of kunstmest worden gebruikt en bevatten biologische producten geen GMO’s of synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook krijgen biologische boeren een eerlijke prijs voor hun product. Hun productieproces is intensiever en heeft meer tijd en aandacht nodig, omdat het allemaal loopt via natuurlijke processen. De prijs van een biologisch product ligt daarom vaak iets hoger dan dat van een regulier product, maar dit is uiteindelijk veel beter voor de hele samenleving! Door biologisch te kopen draag je bij aan het welzijn van jezelf, dieren en het milieu. Kies bewust: kies biologisch!

Wij hebben Bioplusmarkt.nl opgericht om ons brede biologische assortiment beschikbaar te maken voor heel Nederland. We blijven ons assortiment uitbreiden en hebben regelmatig scherpe aanbiedingen, dus houd vooral de site in de gaten!